Hoeveel is uw auto waard?

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in een van de genoemde steden, komen jullie dan mijn sloopauto toch ophalen?

Voor de inkoop van sloop auto’s richt Autosloperij Nederland zich op heel Nederland. Waarschijnlijk komen we dus ook bij u langs. Voor de zekerheid kunt u contact met ons opnemen.

Een auto slopen, hoe gaat dat nou precies in zijn werk?

Het slopen van een auto is vakwerk, en een zorgvuldig karwei. Bij Autosloperij Nederland worden de auto’s eerst ontdaan van hun vloeistoffen. Alle bruikbare auto-onderdelen worden eruit gehaald en alle restafval wat overblijft, wordt grotendeels gebruikt voor verwerking in recycling producten.

Verkopen jullie ook auto onderdelen?

Jazeker, het komt regelmatig voor dat wij in de sloopauto’s bruikbare onderdelen tegenkomen. Wilt u weten of wij een specifiek onderdeel op voorraad hebben, mailt u dan naar info@autosloperijnederland.nl. Als u direct iemand wilt spreken, kunt u bellen op telefoonnummer 088-0566644.

Auto demontage klinkt niet erg milieuvriendelijk, toch beweren jullie dat te zijn. Hoe zit dat?

Bij autodemontage valt er veel te winnen op milieuvriendelijkheid. Als autosloop is het belangrijk om de hoeveelheid restafval dat overblijft na het slopen, tot het minimum te beperken. De nog bruikbare onderdelen worden er uitgehaald en het overgrote deel van het materiaal wordt verwerkt in recycling producten. Door gebruik te maken van innovatieve technieken werkt onze sloperij altijd volgens de nieuwste methodes op het gebied van autoslopen.