Hoeveel is uw auto waard?

Autosloperij Den Haag

Auto naar de sloop? Dan wilt u vast:

  • Uw sloopauto gratis op laten halen?
  • Direct een vrijwaringsbewijs in handen?
  • Een vertrouwde partij?

Bent u hier naar op zoek, dan bent u bij Autosloperij Nederland aan het juiste adres. Het aanbieden van uw sloop auto werkt heel eenvoudig! U maakt een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar: 088-0566644.

In overleg plannen we zo snel mogelijk met een afspraak in. Dit kan vaak al binnen enkele dagen.
Autosloperij Nederland regio Den Haag koopt sloopauto’s én schadeauto’s in in de omgeving van Den Haag. En dit is volledig gratis. Onder regio Den Haag vallen onder andere de plaatsen: Scheveningen, Nootdorp, Voorburg, Rijswijk, Delft, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer.

Wij bieden een hoog bedrag voor uw sloop auto. Wij kopen namelijk niet alleen sloopauto’s in, wij doen ook de auto demontage zelf. Hierdoor kunnen wij u een hoog bedrag bieden! Dus heeft u een kapotte auto voor de deur staan die het niet meer waard is om te laten maken?

Verkoop hem aan Autosloperij Nederland.
De autosloop van Autosloperij Nederland is aangesloten bij de volgende organisaties in de auto demontage branche: STIBA, ARN, RDW en de autosloop is tevens in het bezit van het KZD-certificaat.

Op zoek naar auto-onderdelen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons op 088-0566644 of mail naar info@autosloperijnederland.nl