Hoeveel is uw auto waard?

Autosloperij in Eindhoven?

Kapotte auto voor de deur? Twijfelt u of u er nog geld in wilt steken maar is dat eigenlijk de investering niet meer waard? Autosloperij Nederland regio Eindhoven helpt u graag bij het nemen van deze beslissing. Laat hem door ons ophalen! Dan weet u zeker dat u er nog een leuk bedrag voor terug krijgt. Ook met schadeauto’s kunt u bij ons terecht. Omdat wij ook de sloopauto inkoop doen buiten de demontage, kunnen wij er u een concurrerende prijs voor bieden.

  • Ontdek het gemak van onze gratis ophaaldienst in de regio Eindhoven*
  • Ontvang bij het ophalen van uw auto een RDW-vrijwaringsbewijs
  • U krijgt het afgesproken bedrag direct betaald bij het ophalen
  • Tegelijkertijd draagt u uw steentje bij aan beter milieu: onze auto sloop werkt met de nieuwste, meest milieuvriendelijke demontage methoden. Het afval wat overblijft is minimaal.
  • Onze sloperij is aangesloten bij de brancheorganisaties ARN, STIBA en RDW. Ook is de auto sloperij in het bezit van een KZD-certificaat.


Ook voor auto onderdelen!

Op zoek naar een specifiek onderdeel? Neem contact op via telefoonnummer 088-0566644 of mail naar info@autosloperijnederland.nl


*) onder regio Eindhoven vallen onder andere de volgende plaatsen: Oirschot, Best, Helmond, Valkenswaard, Geldrop, Veldhoven, Mierlo, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Veghel, Heeze en Weert.