Hoeveel is uw auto waard?

Autosloperij Arnhem

U heeft een auto voor de deur staan die u niet meer aan de praat krijgt? Maar u betaalt er nog steeds wegenbelasting voor en u heeft hem verzekerd? Dat is toch zonde van uw geld! Laat hem ophalen door Autosloperij Arnhem, en u krijgt er een hoog bedrag voor terug. Wij kunnen u een hoog bedrag bieden omdat wij naast sloopauto inkoop als auto sloop het demonteren van de wagens zelf doen. Daar profiteert u van!

Autosloperij Nederland regio Arnhem haalt sloop auto’s op in Arnhem en omstreken. Denkt u hierbij aan plaatsen als Elst, Westervoort, Oosterbeek en Zevenaar. Het laten ophalen van uw sloopauto is volledig gratis.

  • Bij het ophalen wordt aan u direct het vrijwaringsbewijs overhandigd
  • U krijgt ook meteen het afgesproken bedrag.
  • Onze sloperij gaat altijd milieuvriendelijk te werk, met deze manier van auto demontage beperken we de schade aan mens en milieu.
  • U kunt ook u uw schadeauto aan ons verkopen
  • Onze autosloperij is aangesloten diverse brancheorganisaties. Bijvoorbeeld STIBA, ARN en RDW.

Zo weet u dat u met een betrouwbare partij in zee gaat die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Wilt u een afspraak maken om uw versleten, kapotte auto door ons op te laten halen? U kunt het contactformulier invullen of bellen op telefoonnummer: 088-0566644. Op dit nummer kunt u ook terecht als u op zoek bent naar auto onderdelen! Voor auto-onderdelen kunt u ook mailen naar: info@autosloperijnederland.nl