Hoeveel is uw auto waard?

Autosloperij Utrecht

Naast auto slopen houden wij ons ook bezig met sloopauto inkoop. Dus wilt u van uw oude, kapotte auto af? Profiteer van de gratis ophaaldienst van Autosloperij Nederland. Dit geldt ook voor uw schadeauto.

Onze auto sloop is een RDW erkende organisatie, en is dus gemachtigd tot het uitschrijven van vrijwaringsbewijs. Bij het ophalen van uw auto krijgt u dit direct in handen. Ook krijgt u van onze chauffeur direct het afgesproken geldbedrag.

Omdat wij niet alleen sloopauto inkoop doen, maar ook de auto demontage zelf, kunnen wij u concurrerende prijzen bieden voor uw sloopauto. Dus: stop met betalen voor een auto waar u toch niets meer aan heeft, met verkopen verdient u er nog een mooi bedrag aan.

Autosloperij Nederland regio Utrecht houdt zich bezig met de inkoop van sloopauto’s in de omgeving Utrecht. Wij halen dus niet alleen sloop auto’s op in Utrecht zelf, maar in de hele regio.

Hier vallen onder meer de volgende plaatsen onder:
IJsselstein
Nieuwegein
Maarssen
Zeist
Culemborg

Op zoek naar auto-onderdelen?

Als autosloop komen we vaak auto onderdelen tegen die in prima staat verkeren. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel? Belt u dan op 088-0566644, of mail naar info@autosloperijnederland.nl