Hoeveel is uw auto waard?

Autosloperij Tilburg

Autosloperij Nederland regio Tilburg is uw partner op het gebied van auto sloop. Geniet van de beste voorwaarden die u kunt hebben wanneer uw auto naar de sloop moet! Ook uw schadeauto kunt u aan ons verkopen.

Bij Autosloperij Nederland kunt u gratis uw auto laten ophalen. Dit ophalen doen we in de hele omgeving van Tilburg. Dus ook in Dongen, Berkel-Enschot, Middelbeers, Gilze, Rijen en Moergestel. Maar ook in Loon op Zand, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel en Waalwijk.
Staat uw plaats er niet bij? Neemt u contact met ons op; de kans is groot dat we ook bij u gratis uw auto komen ophalen. Ook uw kapotte auto! Onze autosloop is een RDW-erkende organisatie. Dit houdt in dat wij bij machte zijn een vrijwaringsbewijs uit te schrijven.

U krijgt een mooi bedrag terug voor uw versleten, oude auto. Wij doen namelijk zowel
sloopauto inkoop als auto demontage. Omdat wij niet met tussenpersonen werken kunnen wij u concurrerende prijzen bieden.

Profiteer van onze snelle service! In overleg plannen we zo snel mogelijk een afspraak met u in. Vaak is dit al binnen enkele dagen!

Door uw auto te laten slopen bij onze sloperij draagt u bij aan een beter milieu. De manier waarop wij auto’s slopen is uiterst milieuvriendelijk. We brengen het restafval terug tot het minimum.


Ook verkopen wij auto onderdelen, bent u hiernaar op zoek, belt u ons dan op 088-0566644, of mail naar info@autosloperijnederland.nl.