Hoeveel is uw auto waard?

Autosloperij Den Bosch

Met uw auto naar de sloop? Laat uw sloopauto GRATIS ophalen door Autosloperij Nederland -Regio Den Bosch! Wij kopen ook uw schadeauto in.
Naast de gratis ophaal service kent uw auto verkopen aan Autosloperij Nederland nog veel meer voordelen:

  • Bij het ophalen van uw sloopauto ontvangt u een vrijwaringsbewijs van de RDW. Hiermee kunt u de auto afmelden voor de wegenbelasting en uw verzekering op zeggen.
  • U ontvangt direct ook het afgesproken bedrag
  • Omdat wij ook de sloopauto inkoop doen, naast de autodemontage, kunnen wij u voor uw sloopauto een concurrerend bedrag bieden: er komt geen bemiddelaar bij kijken!
  • Naast de RDW is onze auto sloop ook aangesloten bij STIBA en ARN , de sloperij is ook in het bezit van een KZD-certificaat van het hoogste niveau.

Autosloperij Nederland regio Den Bosch haalt uw sloopauto op in de gehele omgeving van Den Bosch. De plaatsen waar wij onder andere sloopautos ophalen zijn de volgende: Oss, Vught, Maaskantje, Wijk en Aalburg, Zaltbommel, Drunen, Nieuwkuijk, Kerkdriel en Rosmalen.
Auto onderdelen
Bent u op zoek naar auto-onderdelen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Neem contact op via telefoonnummer 088-0566644 of mail naar info@autosloperijnederland.nl