Hoeveel is uw auto waard?

Sloopauto Amsterdam

Wanneer uw auto defect of kapot is, dan staat u vaak voor de keuze; laat ik de auto nog maken of ga ik de auto verkopen. U kunt er dan voor kiezen om uw auto aan te bieden aan een sloperij. Dit kan bij sloopauto Amsterdam. Hun kopen allerlei auto’s in met verschillende defecten. Dit kan zijn auto’s met een kapotte versnellingsbak/motor, apk afgekeurde auto’s, oude auto’s met een hoge kilometerstand of auto’s die volledig total los zijn. Doordat de sloperij de auto’s zelf inkoopt, ophaalt en verwerkt/gebruikt, kunnen ze altijd de hoogste prijs geven voor uw auto. Hiernaast is het ook voor u handiger, want zo heeft u direct contact met degene die alles afhandelt.

Mijn auto verkopen aan sloopauto Amsterdam

U kunt via de website van sloopauto Amsterdam naar het kopje taxatie aanvragen gaan. Hier worden er een aantal gegevens gevraagd over de auto. Hiernaast moet u ook uw emailadres invullen, dat er met u contact opgenomen kan worden over de taxatie. Wanneer u alles heeft ingevuld, kunt u op aanvraag bevestigen klikken. U krijgt een pop up melding, dat de aanvraag is gelukt en dat u binnen 24 uur antwoord krijgt. Ter controle wordt er ook een bevestiging naar uw email gestuurd. Binnen 24 uur krijgt u het bod per mail van de sloperij. De inkoper heeft de auto met gegevens nauwkeurig bekeken en heeft daarop het concurrerend bod gebaseerd. Wanneer het bod voor u akkoord is, kunt u met de inkoper contact opnemen. Dan kan samen een afspraak ingepland worden om uw auto op te halen.
auto verkopen aan sloopauto Amsterdam

Welke papieren heb ik nodig voor verkoop?

Voor het overschrijven van uw auto, heeft u een aantal papieren nodig. Dat is het kentekenpasje met tenaamstellingscode. Wanneer u de auto voor 2014 op naam heeft, dan heeft u deel 1a,1b en deel 2 nodig. Zonder deze papieren kan de auto niet overgeschreven worden door sloopauto Amsterdam en kunt u dus niet het vrijwaringsbewijs krijgen. Het vrijwaringsbewijs is voor u heel belangrijk, omdat u hiermee de wegenbelasting en verzekering stop kan zetten. Dit kan op geen andere manier. Het vrijwaringsbewijs moet dan naar de verzekering gemaild worden. Mocht u een deel van de papieren kwijt zijn, dan kunt u via de website van het RDW de papieren opnieuw aanvragen met uw digi-d code. Deze papieren ontvangt u uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis. De auto mag niet achteraf overgeschreven worden door sloopauto Amsterdam, dus u moet de papieren op voorhand geregeld hebben, wanneer de chauffeur de auto bij u komt ophalen.

Tweedehands auto’s

Naast het opkopen van kapotte auto’s, heeft sloopauto Amsterdam een stuk terrein met occasions. Hier verkopen ze tweedehands auto’s tot de vijfduizend euro. Alle auto’s die beschikbaar zijn staat op hun website. Daarbij staan ook foto’s met de omschrijvingen van de auto. U kunt deze auto’s op verschillende manieren kopen. Dat kan doormiddel van een financiering, in één keer afbetalen of u kunt ook uw huidige auto inruilen. Als u uw huidige auto wilt inruilen, dan is het wel handig als u de auto meeneemt bij het bezichtigen van een occasion.